TV-inspektion af kloak i Sønderborg & på Als

Kloaksystemet er et af de skjulte systemer, der i dagligdagen bare fungerer. Først når der opstår problemer, bliver vi opmærksomme på det, men det er ikke nemt selv at finde ud af, præcis hvor skaden er og hvad skaden består af. Er der brud på systemet eller er det rotter? Med en TV-inspektion af din kloak kan vi præcist og hurtigt finde fejlen, så den kan blive udbedret.

Vores udstyr til TV-inspektion

Mange udfører TV-inspektion af kloakker, men hvordan kan man være sikker på, at inspektionen bliver udført så grundigt som overhovedet muligt? Det nyeste inspektionsudstyr er i hvert fald en forudsætning. Vi anvender det nyeste TV-udstyr, der findes på markedet; derfor kan vi køre overalt i kloakkerne samtidig med at vi gemmer optagelserne.

Når vi har foretaget en TV-inspektion laver vi en godkendt rapport, som giver dig et overblik over skaderne. Derudfra kan vi drøfte, hvordan problemet bliver løst.​

Stor erfaring med inspektion af kloakker

Hos Sydbyg ApS har vi stor erfaring med TV-inspektion af kloakker. Derfor kan vi hurtigt lokalisere fejlen, så regningen ikke bliver højere end nødvendigt. Med vores system kan vi inspicere så langt ned, som der måtte være behov for; så du kan være sikker på, at vi finder fejlen.

Som autoriseret kloakmester har vi arbejdet med TV-inspektion af kloakker i mange år; derfor kan du roligt henvende dig til Sydbyg ApS, når du har brug for en TV-inspektion af din kloak i Sønderborg, Sydals eller i et andet område på Als.

Du kan kontakte os på telefon: 2026 6744 eller på e-mail: kasper@sydbyg.dk og få et uforpligtende tilbud på TV-inspektion.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Så giv os et kald på: 2026 6744 eller send en mail til kasper@sydbyg.dk