Autoriseret kloakmester med døgnvagt

Oversvømmelser og overbelastede kloaknet har vi hørt om mange gange inden for de seneste år. Formentligt er det problemer, der ikke bliver mindre med årene. Vore rensningsanlæg kan blive overbelastede, hvilket kan forårsage forurening af vandløb og søer. Deraf kommer en kloakseparering.

Ved en kloakseparering skilles affaldsvandet fra nedløbsvandet, således at kloaknettet bedre kan klare de store mængder.

Vores kloakmester kan klare din kloakseparering

De fleste nyetablerede byggegrunde bliver i dag forsynet med to kloaksystemer; dermed behøver husejeren ikke spekulere på det. Ved eksisterende byggerier er det straks anderledes. Mange kommuner har planer for omlægning til separate kloaksystemer i boligområderne.

Kommunerne har saneringsplaner for de forskellige områder, således at det bliver en gradvis omlægning. Med en kloakseparering kan du være på forkant med den udvikling, og vi kan udføre opgaven for dig.

Sydbyg ApS er autoriseret kloakmester og har derfor stor erfaring med alle opgaver inden for kloakarbejde; også kloakseparering.

Ring til vores kloakmester på 2026 6744 og hør om mulighederne.​ Vi står til rådighed med vores hjælp i Sønderborg og Sydals samt i andre omkringliggende områder på Als. Almene opgaver som entreprenør og bygmester kan vi også hjælpe dig med.

Vi tilbyder kloakseparering

Vores autoriserede kloakmester er specialister inden for kloakseparering, TV inspektion og kloakspuling. Det gælder uanset, om det er store entrepriser for fx boligforeningen, offentlige instanser eller virksomheder, eller det er mindre opgaver for private kunder såsom en stoppet kloak.

Vores dygtige kloakmester har arbejdet med alle opgaver inden for kloakering og kloakseparering i gennem mange år. Den erfaring er din garanti for et kvalitetssikkert og holdbart resultat, og du kan naturligvis regne med, at det arbejde, vi udfører, er i overensstemmelse med den gældende lovgivning inden for området.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Så giv os et kald på: 2026 6744 eller send en mail til kasper@sydbyg.dk