Slamsugning med døgnservice

Det første, der falder folk ind, når man ser en slamsuger, er tømning af septiktanke; fx i sommerhusområder. Tømning af septiktanke er bare én af de opgaver, der kan løses.

Med slamsugning løses mange andre opgaver enkelt og hurtigt. Det kan være en tilstoppet kloak, en sivebrønd, der skal tømmes, et sandfang, der skal tømmes, et vandhul der skal renses og utallige andre opgaver, som en effektiv slamsugning kan løse.

Når du har brug for slamsugning

Vores slamsuger og køretøjer kan, stort set, komme til alle steder, så vi nemt og effektivt kan hjælpe dig, uanset hvilken type opgave.

Vi har en 24-timers vagtordning, så du altid kan komme i kontakt med os, når du ringer på 2026 6744. På forespørgsel kommer vi gerne med vores slamsuger for at tømme septiktanke samt olie- og benzinudskillere.

Har du akut brug for en slamsuger?

Har du noget, der er stoppet, dur det jo ikke at stå og vente i flere dage, så problemet bare bliver endnu større. Derfor er vi hos Sydbyg ApS altid klar til at rykke ud med vores slamsuger.

Ved akutte problemer med forstoppelse, kan du være sikker på, at vi er fremme hos dig inden for 24 timer. Dog kører vi ikke ud om natten. Vi tilbyder slamsugning til både private og erhvervskunder i hele området omkring Sønderborg og Sydals samt i andre områder på Als.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Så giv os et kald på: 2026 6744 eller send en mail til kasper@sydbyg.dk