Montering af rottespærre – effektiv rottesikring

​Har du ubudne gæster i din kloak? Så er du kommet til det rette sted. Vi kan nemlig løse dit problem med en effektiv rottesikring. Hos Sydbyg ApS finder du en autoriseret kloakmester, og en del af vores arbejde består i bekæmpelse af rotter. Vi tilbyder bl.a. montering af rottespærre i Sønderborg og Sydals samt på resten af Als. Skal vi også komme forbi dig?

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre er en effektiv form for rottesikring. Installationen forhindrer, at der trænger rotter ind i din bolig. Der findes overordnet set to forskellige former for rottespærrer. Den ene model har én klap, mens den anden model har to klapper. Modellen med en enkelt klap sikrer, at rotterne ikke kan trænge ind i huset, men at spildevandet fortsat kan løbe ud. Modellen med to klapper placeres enten i en helt ny brønd eller bruges som indsats i en samlebrønd, hvor der er brug for rottesikring.

En rottespærre kan kun åbne én vej, hvilket vil sige, at vandet kan trænge ud, men rotterne kan ikke komme ind. På den måde slipper du for at have flere problemer med rotter i din kloak.

Det er vigtigt, at rottespærren er fremstillet i et materiale, som rotten ikke kan gnave sig igennem. Vi sørger naturligvis for korrekt montering af den rottespærre, der passer til dine behov for rottesikring, og det gør vi til en ganske konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og hør mere eller få et gratis tilbud på rottesikring i dag

På vores kampagnesite ingenrotter.dk, kan du læse mere om rottespærreog se hvad en rottespærre koster.

Rottespærre i Sønderborg