Stoppet afløb eller toilet?

​Er afløbet eller toilettet stoppet, så kommer vi og hjælper. Vi kommer til den aftalte tid, og vi sørger for, at din kloak bliver renset godt og grundigt. Vi har professionelt udstyr til rådighed, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave på området.

Vi hjælper kunder i Sønderborg og Sydals samt i andre nærliggende områder på Als.

Skal vi komme og udføre kloakspulinghos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står også klar, hvis der er tale om en akut opgave.

Du kan kontakte os på telefon: 2026 6744 eller på e-mail: kasper@sydbyg.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud til dig hurtigst muligt.​

Hos os er du garanteret god service hele vejen rundt. Derudover giver vi altid en så billig pris som muligt, uanset hvad opgaven lyder på. Vi leverer altid holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år – og altid til den aftalte tid.

Kontakt os, hvis vi skal ordne en stoppet vask hos dig

Skal vi hjælpe dig med at ordne en stoppet kloak? Det kan enten være et stoppet afløbeller en stoppet vask. Uanset hvad står vi altid klar til at løse opgaven professionelt. Du kan kontakte os på telefon: 2026 6744 eller på mail: kasper@sydbyg.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Så giv os et kald på: 2026 6744 eller send en mail til kasper@sydbyg.dk